duminică, 20 iunie 2010

Love story

 Tuturor celor care mai cred in valori morale.



Motto:"Cand am reintalnit-o, avea un cimitir de iubiti."

Protagonisti:   EA:  machiaj strident, coafura aranjata cu placa, fustita/rochita scurta ( care sa aiba lungimea perfecta, adica sa nu arate nimic, dar in acelasi timp tot), pantofi cu toc (de minim 8 cm) si cat mai extravaganti plus geanta cu bretele scurte si ochelarii "chic";
EL: (nelipsita) freza cu tepi, tricou/camasa stramt(a)-ca sa se observe cat mai bine muschii lucrati la sala, blugi tociti, papuci neaparat "de firma", un lant mult prea gros de argint;
Scenariu: se intalnesc pentru prima ( si de multe ori ultima) data la majoratul unei cunostiinte comune;
Actul I: EL ajunge inantea ei ( care probeaza ore intregi numeroase tinute in fata oglinzii in cautarea celei mai adecvate) si isi face incalzirea cu vreo cateva beri, evident...pe ritmuri orientale(!).
 Actul II: Dupa aprox. 2 ore, ajunge si EA, radiind de frumusete. Se aseaza la masa. Schimba 2-3 vorbe cu vecina. Bea o cola si cerceteaza terenul.Hmmm..1,2,3...; "bunaciunea" aia ( adica EL, pe care nu-l cunoaste, si despre care nu stie nimic- si, cel mai probabil, nici nu va stii mai mult decat cum il cheama- si care intre timp a inceput sa vada zane si pitici...) nu trebuie sa-i scape!; si-a ochit "victima"!
Actul III: Ah! Melodia mult asteptata!!! Acum e momentul sa intre in scena si sa se faca remarcata!
...Si ce urmeaza in Actul IV nu e greu de imaginat.

Oricat de mult am incercat, nu am reusit sa inteleg logica din spatele asa ziselor "iubiri" de o seara ( sau doua, sau trei...ca apoi intervine plictiseala). Nu pot sa-mi dau seama ce gandesc ele= "tipele wow",cele care se lasa abordate atat de usor de niste indivizi, care, desi  poate arata bine, dupa putin timp plutesc intr-o lume paralela si nu constientizeaza nimic din ceea ce li se intampla.Oare chiar a devenit prostia un sport national? Sau, pardon, cei care au ca motto sintagma "bem, bem, bem...pana dimineata" si inteleg versurile lui Queen ca " wi uil, wi uil rach-iu" ar trebui priviti cu admiratie????
 Sunt baietii loiali pe cale de disparitie? Ce masuri ar trebui luate pentru a stopa minciuna si egoismul care predomina acum in procent de 75-80%?